Grădinile de bloc/ Dorel montează garduri. Pe jumătate (FOTO)

Grădinile de bloc/ Dorel montează garduri. Pe jumătate (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai nou, în Galaţi, Dorel, angajat la Gospodărire Urbană, montează garduri la comanda Serviciului Public Ecosal, din cadrul Primăriei Galaţi. Deşi pare paradoxal ca un serviciu să comande unei societăţi, fie ea şi SRL, acest aspect ne-a fost dezvăluit atunci când am încercat să aflăm de ce spaţiul verde din jurul unui bloc din Galaţi a fost împrejmuit doar pe jumătate.

Concret, doamna Petrina Zecan ne-a sesizat la redacţie faptul că a fost obligată să desfiinţeze gărduţul cu care împrejmuise grădiniţa aflată chiar sub geamul ei, la blocul B5A, din Micro 20, pentru a face loc unui gărduţ standard. Doamna a desfiinţat împrejmuirea, aşa cum au făcut şi vecinii care se îngrijiseră de spaţiile verzi aferente blocurilor din jur. Numai că, în cazul blocului B5A, gărduţul montat de salariaţii Gospodărire Urbană s-a oprit la jumătatea spaţiului verde şi n-a mai ajuns în spatele blocului. În consecinţă, grădiniţa pe care doamna Zecan a îngrijit-o s-a transformat în alee de trecere şi s-a ales praful de trandafirii căţărători pe care îi plantase.

De ce împrejmuirea nu a fost finalizată şi de ce e nevoie de gard metalic şi nu de unul viu, de exemplu, numai autorităţile pot şti!

CITEŞTE ŞI: JOS GARDURILE ca de puşcărie! Ce planuri au arhitecţii cu grădinile de bloc

 

Citit 6573 ori Ultima modificare Joi, 23 Octombrie 2014 20:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.