PREMIERĂ în România: Fiscul a fost AMENDAT!

PREMIERĂ în România: Fiscul a fost AMENDAT!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a amendat cu 3.000 de lei Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov pentru neîndeplinirea obligaţiilor privind aplicarea măsurilor de securitate şi de păstrare a confidenţialităţii datelor cu caracter personal, potrivit realitatea.net.

Sancţiunea a fost dată Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Braşov după ce, în urmă cu o zi, zeci de documente şi formulare care conţineau date personale ale unor cetăţeni sau societăţi comerciale, au fost aruncate la tomberoanele aflate lângă Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov.

Directorul executiv al instituţiei Lucian Voinescu a declarat că este vorba despre un incident minor. "Acest incident a fost rezolvat şi lucrurile s-au stins. Este vorba despre nişte ciorne aruncate la tomberon pentru că documente cu ştampilă nu aveau cum să iasă din instituţie. Nu am contabilizat de unde au provenit documentele, dar nu putem spune că s-a pus în pericol CNP-ul cuiva. Nici vorbă de aşa ceva. Dacă se va dovedi că au fost aruncate de către persoane din instituţia noastră, se vor aplica sancţiuni. S-au luat măsuri în acest sens şi s-au stabilit reguli suplimentare de securitate, în sensul că nu mai pleacă niciun fel de hârtie din instituţie", a subliniat Lucian Voinescu.

Citit 1198 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Octombrie 2014 15:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.