ÎNCEPE campania de conştientizare pentru COLECTAREA SELECTIVĂ

ÎNCEPE campania de conştientizare pentru COLECTAREA SELECTIVĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La începutul săptămânii viitoare va începe campania de conştientizare a importanţei colectării selective, derulată de Serviciul Public de Salubrizare Ecosal. Potrivit directorului serviciului, Ionuţ Pucheanu, luni, toate cele 8.500 de cărţi de colorat cu tematică ecologică vor ajunge la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean şi de acolo vor fi distribuite în şcoli, către elevii din clasele 0 şi I.

Tot în aceeaşi zi, afişele destinate asociaţiilor de proprietari, cu mesajul „Eşti un campion la aruncat? Vrei un oraş curat? Selectează separat!”, vor ajunge la Serviciul Asociaţiilor de Proprietari din cadrul Primăriei Galaţi, pentru a fi distribuite, prin intermediul acestuia, la asociaţiile din oraş. Tot de luni, cel mai probabil, pe străzile Galaţiului vor începe să circule maşini de gunoi cu mesaje ca „Un PET aruncat la întâmplare dispare în 500 de ani. Nesimţirea niciodată”, dar şi „Galaţi, oraşul teilor şi al iubirii" (nu al PET-urilor aruncate şi al nesimţirii)”.

„Vineri primim printurile, iar de luni începem distribuirea. Pentru că ISJ este partener, acesta va face distribuirea cărţilor, iar noi ne vom ocupa numai de colantarea maşinilor şi de lipirea stickerelor pe coşurile de gunoi”, ne-a declarat şeful Ecosal, Ionuţ Pucheanu.

CITEŞTE ŞI: Cât COSTĂ campania Ecosalului "Galaţi, oraşul teilor, nu al PET-urilor"

Citit 1177 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Octombrie 2014 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.