SFATUL SPECIALISTULUI/ Ce este medicina energetică şi cum ne influenţează

SFATUL SPECIALISTULUI/ Ce este medicina energetică şi cum ne influenţează
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Considerăm că medicina energetică ne poate ajuta să ieşim din silozurile bolilor în încercarea de a găsi soluţii. Profesorul William Tiller de la Universitatea Standford, cel mai important specialist în fizica cuantică, susţine că „totul este energie, şi atomul şi o tumoare solidă. Iar controlul energiei organismului va fi componentă de bază a energiei viitorului”. Originea tuturor problemelor de sănătate şi a stărilor de rău ar fi o problemă energetică din organism. Se susţine că trebuie vindecată frecvenţa energetică distructivă din organism, mai ales de la nivel celular. Când vom înţelege frecvenţa şi ce am putea face pentru a o normaliza la nevoie, se va impune medicina energetică, spre îngrijorarea firmelor de medicamente.

Cum să evităm energiile negative

În primul rând ne sunt extrem de folositoare investigaţiile care arată niveluri ale frecvenţei energetice de la nivelul unor organe ca: electroencefalograma, electrocardiograma, RMN, etc. Apoi, se află în faza de experiment posibilitatea de a trata o tumoare prin introducerea unui ac acordat la frecvenţa energetică a acestuia, arzând-o. Extrem de importantă este şi introducerea noţiunii de deficit energetic, care ne conduce astăzi la găsirea unor soluţii în suferinţe nerezolvate prin medicina alopată, dar şi la prevenirea acestora. Sindromul oboselii cronice, extrem de frecvent, este capul de listă a suferinţelor în care este implicat deficitul energetic. Toate bolile sau indispoziţiile sunt provocate de un deficit energetic. Explicaţia este următoarea: la nivel celular nu ajunge suficient oxigen şi glucoză. Este un teren fertil pentru orice tip de stres, care prin acţiunea lui accentuează deficitul energetic.

De altfel, stresul este cel mai mult incriminat, ca factor determinant, în apariţia deficitului energetic, chiar dacă este ascuns sau nu, i se acordă importanţă. Contează atât intensitatea cât şi durata acestuia. Organismul nefiind pregătit să-i facă faţă, stresul nu permite sistemului imunitar şi autovindecător să funcţioneze, ceea ce echivalează cu atentat la sănătatea noastră.

În viaţa de zi cu zi, întâlnim multe situaţii care ne diminuează energia, până avem senzaţia că ceva nu este în regulă. Poate fi vorba de prezenţa unui comportament irascibil, de sentimente negative, de amintiri şi imagini neplăcute. De ce să nu le înlocuim pe toate acestea? Este demonstrat faptul că încrederea în sine are rol vindecător; convingerile noastre, dacă sunt corecte, atunci şi gândurile, sentimentele sunt corecte; amintirile sănătoase au efect vindecător asupra ADN-ului.

Mulţi oameni protejează imaginile distructive, eludând adevărul că „suntem ceea ce ne imaginăm”. Materialul din care sunt făcute aceste imagini sunt energie distructivă sau constructivă. Sunt depuse ca imagini în subconştient şi revin tot ca imagini. Atunci, pentru că imaginile au un tipar energetic pentru vindecare, să se folosească acest tipar, care înseamnă colaborare între conştient şi subconştient, între minte şi afecţiune sinceră (minciuna tulbură conştiinţa oricărui om). De multe ori s-a evidenţiat rolul imaginaţiei în recuperarea după accidentul vascular cerebral. Nu-ţi poţi mişca un membru, dar îţi poţi imagina cu insistenţă că poţi, şi vei reuşi. Creierul are capacitatea de a se recupera singur, noi trebuie să-i susţinem programele, să-l stimulăm făcând ce face el.

Citeşte şi: Cum tratăm bolile prin eliminarea stresului

Citit 2032 ori Ultima modificare Vineri, 14 Noiembrie 2014 19:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.