CONCURS DE FOTOGRAFIE/ Patrimoniul cultural gălăţean, în vizorul elevilor

CONCURS DE FOTOGRAFIE/ Patrimoniul cultural gălăţean, în vizorul elevilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe data de 3 noiembrie, amfiteatrul colegiului nostru a fost animat de prezenţa elevilor participanţi la un concurs de artă fotografică, cu tematica „Patrimoniul cultural gălăţean”. Cu această ocazie, ne-am putut înfrupta din bucuria oferită de înmânarea diplomelor şi premiilor care au răsplătit efortul celor care au acceptat provocarea şi au pătruns în tainele artei fotografice.

Expoziţie itinerantă cu cele mai reuşite fotografii

Radu Buţa, elev în clasa a X-a F, în cadrul Colegiului Naţional "Costache Negri", a reuşit să obţină premiul special, fotografia selectată având ca obiectiv Catedrala Arhiepiscopală din Galaţi. "A fost un concurs interesant. Chiar mi-a plăcut ideea de a fotografia doar monumente istorice, pentru că ne trezeşte dorinţa de a cunoaşte aspecte importante din istoria Galaţiului.”, ne mărturiseşte Radu. El ne-a mai spus că intenţionează să îşi perfecţioneze cunoştinţele legate de arta fotografică şi, în toamna anului viitor, vrea să participe cu poze şi mai frumoase.

În competiţie au intrat fotografiile elevilor de la clasele a V-a până la a X-a, de la Colegiul Naţional „C. Negri”, Colegiul Naţional „Alexandru Ioan Cuza” şi de la Şcolile nr. 3, 5 şi 18. Cele mai reuşite fotografii au fost incluse într-o expoziţie itinerantă, care a putut fi văzută la Colegiul Naţional „Costache Negri”, în săptămâna 3-7 noiembrie, aceasta urmând să ajungă, în perioada următoare şi la celelalte şcoli partenere în proiect.

Citit 1241 ori Ultima modificare Luni, 17 Noiembrie 2014 17:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.