APEL UMANITAR/ Ajut-o pe Alicia să trăiască!

APEL UMANITAR/ Ajut-o pe Alicia să trăiască!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alicia Ioana Ilie, o fată de 15 ani, s-a născut cu neurofibromatoză Reckling – Hausen, o boală rară care afectează aproximativ unul din 4.000 de oameni. Afecţiunea a început să se manifeste după ce Alicia a împlinit opt ani. Încet, i-au fost afectate creierul, auzul şi văzul. A început apoi să aibă dureri aproape zilnice de oase şi de cap. Alicia este predispusă, de asemenea, la hemoragii şi la dezvoltarea de tumori în tot corpul. Din cauza fragilităţii ei, mama a hotărât să o ţină acasă şi să o şcolarizeze la domiciliu.

"Singurul venit pe care îl mai am acum este format din alocaţia fetei. Din cauza stresului şi a lipsurilor, m-am îmbolnăvit şi eu de ficat. Alicia are nevoie de un regim alimentar foarte strict, pe care nu am posibilitatea să îl asigur. Din cauza datoriilor acumulate la utilităţi, mă ameninţă că-mi vor tăia şi lumina. Nu ştiu cum voi putea să o ajut în continuare", ne-a spus mama fetei, Gabriela Panait.

Despre Alicia am mai scris în paginile ziarului "Viaţa liberă" şi, de fiecare dată, unii dintre cititori i-au sărit în ajutor. Pentru a o ajuta pe fată, puteţi lua legătura cu mama ei la numărul de telefon 0758.300.832.

Citeşte şi: CENTRU pentru persoanele cu grad sever de handicap, inaugurat în Galaţi

Citit 692 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2023 06:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.