POVESTE CUTREMURĂTOARE/ O profesoară le mulţumeşte medicilor gălăţeni

POVESTE CUTREMURĂTOARE/ O profesoară le mulţumeşte medicilor gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Aurelia Bejan, una dintre cele mai apreciate profesoare din Galaţi, vrea să mulţumească, prin intermediul ziarului "Viaţa liberă", întregului personal medical de la Spitalul de Psihiatrie şi de la secţia Oncologie a Spitalului Judeţean, pentru felul în care fiica sa a fost îngrijită.

"Domnii doctori psihiatri Mihai Terpan, Mihai Mutică şi Virgil Draşoveanu au dat dovadă de un profesionalism desăvârşit prin felul în care mi-au tratat copilul. De asemenea, şi dr. Rodica Vasile, de la Oncologie, a fost alături de fiica mea până în ultima clipă", ne-a spus profesoara.

Aurelia Bejan este în doliu după ce fiica sa, Oana Felicia Bejan, a pierdut recent lupta cu o boală cumplită, cancerul. Diagnosticată în urmă cu mulţi ani cu o boală psihică gravă, Oana, până atunci o elevă eminentă, a fost nevoită să renunţe la toate aspiraţiile pe care le avea. Viaţa Oanei, aşa cum a fost ea văzută de către mama sa, o puteţi citi pe larg într-un jurnal cutremurător, publicat între 27 iulie şi 29 septembrie 2013, în paginile de Medicină ale ziarului "Viaţa liberă".

Cele zece episoade ale jurnalului se găsesc şi pe internet, cu titlul "Jurnalul întunecării/ Prizonieră în capcana propriei minţi".

Citit 6607 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Noiembrie 2014 19:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.