Zeci de DENTIŞTI GĂLĂŢENI oferă CONSULTAŢII GRATUITE, în cadrul unei campanii ce se desfăşoară la nivel naţional

Zeci de DENTIŞTI GĂLĂŢENI oferă CONSULTAŢII GRATUITE, în cadrul unei campanii ce se desfăşoară la nivel naţional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii au posibilitatea să îşi facă gratuit un control stomatologic până la finalul anului, dacă nu şi-au făcut încă vizita anuală obligatorie. Aproximativ 90 de medici dentişti din judeţul nostru oferă consultaţii sau chiar detartraje sau periaje gratuite, în cadrul campaniei de educare cu privire la igiena orală “Zâmbeşte România”, desfăşurată de GSK Consumer Healthcare.

Cei interesaţi îşi pot face o programare intrând pe site-ul www.zambesteromania.ro, în secţiunea „Consultaţii stomatologice gratuite”, alegând judeţul şi oraşul. Aici vor găsi datele de contact ale cabinetului şi un indicator care arată dacă respectivul cabinet oferă şi detartraje gratuite, iar programarea se face, simplu, printr-un telefon direct la cabinet.

În cadrul acestui program s-au înscris peste 1.500 de medici dentişti din întreaga ţară.

Această soluţie vine în întâmpinarea celor 69 la sută dintre respondenţii unui studiu, efectuat în 2012, care au declarat că merg la dentist doar atunci când au probleme.

În urma unor astfel de vizite, medicii dentişti pot semnala care sunt urgenţele şi priorităţile în tratamentul dentar, le pot explica copiilor care este tehnica de periaj corectă, pot sfătui orice persoană în alegerea periuţei şi pastei de dinţi potrivite. De asemenea, medicii dentişti pot face recomandări în privinţa alimentaţiei pentru menţinerea unei danturi sănătoase.

Citit 1721 ori Ultima modificare Joi, 20 Noiembrie 2014 19:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.