VIDEO/ Dramaticul gălăţean şi MALL-ul s-au CUTREMURAT... la propriu

VIDEO/ Dramaticul gălăţean şi MALL-ul s-au CUTREMURAT... la propriu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru gălăţenii care au fost sâmbătă seara la Teatrul Dramatic, experienţa a fost una de neuitat. Sala a fost plină până la refuz, mulţi spectatori având bilete „fără loc”, iar actorii şi-au dat toată silinţa ca piesa să iasă perfect. S-a jucat „Take, Ianke şi Cadîr”, în regia lui Eugen Făt.

Când piesa se apropia de final, iar publicul se pregătea să aplaude la scenă deschisă prestaţia actorilor, sala a început să se cutremure... la propriu. Panica i-a cuprins de îndată pe spectatori, mai ales după ce alimentarea cu electricitate a fost întreruptă preţ de câteva secunde. Adolescenţii şi copiii din sală s-au speriat cel mai tare, iar primul lor instinct a fost să fugă, însă au fost repede calmaţi de angajaţii teatrului şi de adulţi, care i-au asigurat că sala de spectacole era cel mai sigur loc în acel moment.

"M-am speriat foarte tare, mai ales când s-a stins lumina. M-am băgat repede sub scaun, ca să fiu sigură că nu mi se întâmplă nimic", ne-a spus Alexandra, o tânără prezentă cu prietenii la spectacol.

Unii spectatori au crezut, iniţial, că tremurul sălii face parte din piesă. "Cutremurul a venit fix când în piesă trecea un tren, aşa că am presupus, la început, că e vibraţia basului de la boxe. Abia când am văzut cum se mişcă sala, mi-am dat seama că e cutremur, dar nu mi-am pierdut cumpătul", ne-a spus Bogdan, un alt tânăr care venise cu familia la spectacol.

Din fericire, totul s-a terminat în 30 de secunde, iar panica a fost înlocuită de aplauze. "Take, Ianke şi Cadîr" a devenit, astfel, piesa pe care cei aproape 300 de oameni din sală nu o vor uita toată viaţa.

Iată care a fost situaţia în mall:

Citeşte şi: (VIDEO) EFECTELE CUTREMURULUI/ Cartiere FĂRĂ APĂ şi FĂRĂ CURENT ELECTRIC, ferestre SPARTE, lifturi blocate şi gălăţeni speriaţi

Citit 2916 ori Ultima modificare Luni, 24 Noiembrie 2014 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.