Gălăţenii DONEAZĂ SÂNGE pentru salvarea vieţii pilotului elicopterului prăbuşit la Sibiu
Foto: Sursa foto: Facebook

Gălăţenii DONEAZĂ SÂNGE pentru salvarea vieţii pilotului elicopterului prăbuşit la Sibiu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 20 de gălăţeni s-au mobilizat pe o reţea de socializare cu scopul de a dona sânge pentru Gabriel Titiana, pilotul elicopterului prăbuşit la Sibiu. Iniţiativa îi aparţine jurnalistei Emanuelei Turcu.

"Am rămas marcată de tragedia produsă vinerea trecută în judeţul Sibiu şi m-am întrebat cum aş putea ajuta şi eu la salvarea vieţii pilotului de elicopter. Am făcut astfel o propunere grupului de prieteni de pe Facebook pentru a ne strânge şi a merge să donăm sânge la Centrul de Transfuzii Galaţi", ne-a spus Emanuela Turcu.

Pentru a nu aglomera personalul centrului, voluntarii au fost împărţiţi în trei grupuri de câte şase-opt persoane. Donarea are loc în zilele de miercuri, joi şi vineri (26-28 noiembrie - n.r.), de la ora 9,30. Cu bonurile alimentare pe care le vor primi în schimbul sângelui, voluntarii vor cumpăra alimente pentru masa de Crăciun a unei familii nevoiaşe din Galaţi.

Un elicopter militar model IAR-330 PUMA s-a prăbuşit, în cursul dimineţii de vineri (21 noiembrie), la limita dintre judeţele Sibiu şi Mureş, la bordul elicopterului aflându-se zece persoane. Opt militari au murit şi doi au fost răniţi în accident.

DETALII DESPRE TRAGEDIA AVIATICĂ puteţi citi AICI ==>> http://www.viata-libera.ro/stiri-nationale-vlg/61108-tragedie-aviatica-elicopter-militar-prabusit-in-judetul-sibiu-viata-libera-cotidian

 

Citit 878 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Noiembrie 2014 22:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.