UPDATE/ De ce NU AU ASTUPAT autorităţile gălăţene GROPILE răsărite prin oraş înainte de NINSOARE (FOTO)
Foto: Foto Monica Zanet

UPDATE/ De ce NU AU ASTUPAT autorităţile gălăţene GROPILE răsărite prin oraş înainte de NINSOARE (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, 1 ianuarie 2015, ora 14,30: Răspunsul ar putea fi că au sperat să fie acoperite cu zăpadă... Însă, după cum se poate vedea mai jos, nu au avut acest noroc, aşa că nu le rămâne decât să se apuce de treabă...

(Monica Zanet)


STRĂZILE oraşului, mereu surprinzătoare. ATENŢIE, RĂSAR NOI GROPI!

Strada Costache Conachi traversează inima cartierului Micro 19, dinspre Brăilei către Oţelarilor. Pe lângă îngustimea ei, care-i sileşte pe şoferi să se strecoare "oglindă la oglindă", pe o singură bandă la ambele sensuri de mers, noi "provocări" răsar.

Vizavi de intersecţia cu aleea ce duce spre Liceul Economic "Virgil Madgearu" şi celelalte instituţii de învăţământ din vecinătate, o alveolă de parcare este mereu lăsată liberă pentru a se putea intra la blocul din vecinătate. Pe porţiunea respectivă rămâne astfel destul loc pentru două autoturisme venind din sensuri opuse.

 

 

De azi înainte, însă, cei care se mai bazează pe acest "refugiu" de la jumătatea străzii Conachi când se intersectează cu parteneri de trafic din sens opus vor trebui să se asigure mult mai bine. O surpare de toată profunzimea a pus stăpânire pe intrândul respectiv şi mare lucru ca una din roţile maşinii să nu refuze să mai plece de pe loc, eventual păstrând ca amintire şi o parte semnificativă a suspensiei.

Ultimele lucrări în zonă au avut loc chiar în vara acestui an, dar vizavi, pe aleea către şcoli. Iar până la vara viitoare mai este destul, plus că şi frunzele "indicatorului" din imagine vor cădea curând...

Citit 2711 ori Ultima modificare Joi, 01 Ianuarie 2015 14:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.