APEL UMANITAR/ Ajutaţi o mamă să-şi salveze fiul!
Foto: Foto Bogdan Codrescu

APEL UMANITAR/ Ajutaţi o mamă să-şi salveze fiul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aproape în fiecare zi, Maria Şerban ne sună să ne ceară ajutorul. Băiatul ei, Călin Crinu, de 34 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la gât, încă de pe vremea când era la creşă. Ani la rând s-au chinuit, bătând drumul între Galaţi şi Bucureşti, pentru tratament.

"Pe la 24 de ani, am crezut că am câştigat lupta cu boala. Anul acesta, în luna martie, am descoperit că are cancer la colon. Nu vă puteţi imagina ce e în sufletul meu: mă uit la el cum are dureri groaznice şi nu pot să-l ajut, nu am bani de calmante, nu am bani pentru a-i cumpăra de mâncare, nu am bani pentru a-l duce la Bucureşti să-l operez. Numai cei care au trecut prin asta cunosc durerea unei mame care care se chinuie să-şi salveze copilul de la moarte. De ani de zile mă lupt să-l ţin în viaţă", ne spune femeia.

A ieşit la pensie anticipat, după 32 de ani de muncă, dar are un venit de numai 400 de lei pe lună, la care se adaugă indemnizaţia fiului, în valoare de 30 de lei.

Călin Crinu a fost supus recent unei operaţii „anus contra naturii” la Galaţi, dar intervenţia finală, fiind foarte dificilă, trebuie s-o facă la Bucureşti. "Pentru operaţia de la Bucureşti, ne-ar trebui măcar 1.500 de lei, să ştiu că nu-şi vor bate joc de el, altfel nici nu se uită la tine", ne spune disperată femeia. Câţiva gălăţeni cu suflet mare au donat, dar deocamdată s-au strâns doar 600 de lei.

Cei care vor să-l ajute pe Călin Crinu pot depune în contul de la BCR pe numele lui, RO81RNCB0141142692680001, sau îl pot suna la numărul de telefon 0744.679.904.

Citit 2100 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2023 06:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.