FOTO/ Ditamai STÂLPUL în mijlocul PATINOARULUI ÎN AER LIBER de la Casa de Cultură a Sindicatelor

FOTO/ Ditamai STÂLPUL în mijlocul PATINOARULUI ÎN AER LIBER de la Casa de Cultură a Sindicatelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

V-aţi gândit vreodată cum ar fi să vă puteţi distra ca în Londra fără să plecaţi din oraş? Iată, acum, aveţi ocazia. În Londra, la patinoarul organizat la Muzeul de Istorie Naturală, în mijlocul gheţii este chiar bradul de Crăciun, iar ceva asemănător a apărut şi în Galaţi, doar că mai degrabă sursa inspiraţiei o reprezintă celebrele "minuni" din Caracal, nicidecum ce au făcut britanicii.

C20141112 XMAS-MAIN3

Ca să nu deranjeze bradul şi maşinuţele electrice, amplasate anterior în parcarea de la Casa de Cultură a Sindicatelor, organizatorii patinoarului în aer liber l-au amplasat într-un mod cât se poate de original: cu ditamai stâlpul în interior, aproape în mijloc.

Ca multe din străzile Galaţiului, acesta este decorat cu luminiţe colorate, în formă de brad, lucru ce-l face să arate feeric noaptea. Ziua îşi arată în continuare plăcuţa ce indică faptul că parcarea în zonă costă 1,5 lei.

"Unde aţi fi vrut să-l amplasăm? Nu vedeţi că mai încolo e bradul, sunt maşinuţele..." ne-a explicat un domn care supraveghea atent şi încruntat lucrările de amenajare, arătând spre inexpugnabilele amenajări la fel de sezoniere din vecinătate.

Întrebând de tarifele pentru distracţia pe gheaţă, ni s-a spus că acestea nu au fost stabilite încă şi abia vineri seară urmau să se hotărască. Probabil că administratorul patinoarului nu s-a decis dacă să includă în preţ şi tariful parcării/ repaosului la stâlp, conform indicatorului de pe acesta...

Citit 3603 ori Ultima modificare Vineri, 12 Decembrie 2014 20:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.