Moş Crăciun a VENIT cu POLIŢIA locală

Moş Crăciun a VENIT cu POLIŢIA locală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Moş Crăciun şi-a făcut timp şi a poposit, la ceas de seară, pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardi” pentru a le împărţi daruri copiilor poliţiştilor locali. Înainte ca Moşul să îşi facă apariţia, copii poliţiştilor, dar şi cei ai invitaţilor, s-au fotografiat cu mascaţii, iar apoi au urmărit un program artistic: colinde interpretate de grupul „Voces” şi dansuri populare cu cei din grupul „Datina”. Pe scenă au mai urcat şi Alin Sava şi Adnana Mocanu. În timp ce primul a satirizat Poliţia Locală, micuţa Andana a introdus audienţa într-o lume de poveste.

Cei peste 200 de copii aflaţi în sală au stat cu sufletul la gură aşteptându-l pe Moş Crăciun. Emoţiile le-au fost risipite de intrarea în scenă, sub „paza” poliţiştilor de la intervenţie rapidă. Apoi, rând pe rând, fiecare copil şi-a primit darurile oferite de Moş Crăciun cu ajutorul Poliţiei Locale şi al Primăriei Galaţi.

La eveniment au participat atât directorul Poliţiei Locale, cât şi Primarul Marius Stan, care le-a promis micuţilor că va face tot posibilul ca Moş Crăciun să nu uite nici anul viitor adresa Poliţiei Locale.

Citit 849 ori Ultima modificare Vineri, 19 Decembrie 2014 21:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.