Cadouri de Moş Crăciun pentru cei mici de la Asociaţia Suport Medical Activ

Cadouri de Moş Crăciun pentru cei mici de la Asociaţia Suport Medical Activ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

50 de copii din comuna Costache Negri şi doi de la Pechea au primit haine, încălţăminte, dulciuri şi jucării de Moş Crăciun, din partea Asociaţiei Suport Medical Activ (ASMA), în colaborare cu Şcoala 22 şi cu Şcoala 13 din Galaţi. Copiii sunt fie orfani de unul sau de ambii părinţi, fie provin din familii dezorganizate.  

„Cadourile au fost dăruite în cadrul spectacolului caritabil „Fii şi tu Moş Crăciun!”. Prima ediţie a acestui eveniment a avut loc anul trecut şi ne dorim ca, de la an la an, să creăm un obicei din a descreţi frunţile copiilor din judeţul Galaţi”, a spus dr. Marcela Dragomir, preşedintele ASMA Galaţi.

Evenimentul a avut loc duminică, 21 decembrie, în sala de spectacole a Casei Armatei Galaţi. Înainte de a primi cadourile, copiii au putut urmări mai multe moment artistice pregătite de elevii şcolilor 22 şi 13. Spectacolul face parte din cadrul Proiectului "Ajută un copil să crească sănătos". ASMA a fost înfiinţată în anul 2009. Din asociaţie fac parte atât angajaţi ai Spitalului Militar din Galaţi, cât şi voluntari care vor să ajute copiii din zonele sărace ale judeţului Galaţi.

Citiţi şi: Fundaţia "Suport Medical Activ" în misiune la Buciumeni şi Poiana

Citit 987 ori Ultima modificare Luni, 22 Decembrie 2014 13:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.