Jumătate de veac de căsnicie/ PREMII pentru MIRII DE AUR ai Galaţiului

Jumătate de veac de căsnicie/ PREMII pentru MIRII DE AUR ai Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu mai puţin de 90 de cupluri ajunse la nunta de aur au fost sărbătorite, luni, 22 decembrie, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”. Cu admiraţie pentru modul în care perechile s-au iubit, respectat şi, uneori, suportat, ajungând la o jumătate de veac împreună, primarul Marius Stan le-a oferit diplome de onoare, flori şi cecuri în valoare de 500 de lei.

„Ne-am înţeles bine şi dacă te înţelegi bine, căsnicia merge mai departe fără să-ţi dai seama. 50 de ani?! Nici nu-mi vine să cred când au trecut!”, ne-au mărturisit emoţionaţi Maria şi Anghel Zăvoiu. „Este foarte emoţionant să fiu martoră la nunta de aur a părinţilor. De la ei am învăţat înţelegerea, iertarea şi credinţa, adică lucrurile care i-au legat”, ne-a mărturisit Florentina.

Mirii de aur au fost aplaudaţi de luptătorii Revoluţiei din 1989, care, în semn de respect, s-au ridicat în picioare, şi colindaţi de copiii minunaţi din Corala Allegria. Astăzi, primarul Marius Stan va merge să le premieze pe centenarele Galaţiului: Neculina Păcuraru, Sultana Diaconu şi Ioana Ciucă.

Citit 1121 ori Ultima modificare Luni, 22 Decembrie 2014 19:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.