Moş Crăciun a venit cu MAŞINA DE POMPIERI pentru copiii angajaţilor ISU
Foto: Foto: Teodora Miron

Moş Crăciun a venit cu MAŞINA DE POMPIERI pentru copiii angajaţilor ISU
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ca în fiecare an, Moş Crăciun îi vizitează, în această perioadă, pe toţi copii cuminţi. De data aceasta a fost rândul copiilor angajaţilor ISU, care l-au aşteptat pe cel mai îndrăgit bătrânel în parcarea de la Shoping City.

Pentru că afară nu este zăpadă, iar sania moşului nu a putut fi folosită, o ideea salvatoare a făcut ca micuţii să aibă parte de o surpriză de proporţii. Moş Crăciun a descins la locul de întâlnire cu o autospecială de pompieri, iar ajutoarele sale au coborât dintr-o autospecială de descarcerare. Şi, cum regulile sunt reguli, bătrânelul a purtat şi o cască de protecţie, spre deliciul celor aproximativ 180 de copii care îl aşteptau.

Cel mai îndrăgit moşneag a fost primit cu emoţie de cei mici, care s-au grăbit să-l încânte cu poezii şi colinde. Fermecat de primire, Moş Crăciun a deschis sacul cu daruri şi toţi cei mici au primit cadouri.

Desaga Moşului a fost plină de daruri pentru toţii copii cuminţi şi asta pentru că ajutoarele lui, cadrele angajate ale ISU şi Asociaţiei Sportive "Pompierul", au avut grijă de acest lucru.

Conducerea ISU Galaţi a promis că va face tot posibilul ca întâlnirea copiilor cu Moş Crăciun să devină o tradiţie.

Citit 1612 ori Ultima modificare Marți, 23 Decembrie 2014 12:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.