Parfum de comoditate în Galaţi: GUNOAIE cu de toate (FOTO)

Parfum de comoditate în Galaţi: GUNOAIE cu de toate (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cine crede că viaţa în cartierele centrale este neapărat pe măsura impozitelor de zonă plătite ar putea avea o mare surpriză. Unii concetăţeni preferă să scurteze mult drumul până la containerul de gunoi, lăsând pe traseu numeroase urme de necivilizaţie divers colorată şi intens mirositoare.

În spatele complexului Parfumul Teilor, chiar pe aleea care pleacă în interiorul cartierului dinspre staţia de autobuz, cineva a lăsat pe la colţurile blocurilor saci menajeri plini cu resturi alimentare, întocmai ca în cele mai rău famate mahalale. Din sacii rupţi de surplusul de conţinut, se revărsa mânacare pe alese din care haite întregi de câini ar fi putut benchetui pe săturate. Mai precis, shaorma cu de toate, iar din alt sac, înfăşurate în şerveţele, sandwichuri cu diverse urme de şuncă, salam, brânză etc.

Până când se va găsi o soluţie ca asemenea debarasări să poată fi mai uşor monitorizate, prin camere de supraveghere şi alte sisteme costisitoare, ar putea fi abordată o soluţie simplă. Mai precis, amplasarea unor pubele şi în zone unde diverşi concetăţeni, lipsiţi de scrupule, se încăpăţânează să-şi abandoneze manierele expirate dimpreună cu resturile de civilizaţie.

Citit 1415 ori Ultima modificare Luni, 26 Ianuarie 2015 01:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.