LOCURI DE MUNCĂ/ Danezii caută MUNCITORI în agricultură

LOCURI DE MUNCĂ/ Danezii caută MUNCITORI în agricultură
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şomerii din Galaţi care vor să lucreze în străinătate au la dispoziţie 135 de locuri de muncă în Danemarca, toate în domeniul agricol: culegători de căpşuni (60 posturi), culegători de mazăre (50 posturi), culegători de zmeură (20 de posturi), supraveghetori culegători de fructe (trei posturi), specialişti în fertilizarea solului prin intermediul irigaţiilor (două posturi).

Toţi cei interesaţi pot afla detalii despre fiecare ofertă (descrierea locului de muncă, cerinţe, nivel limbi stăine, perioada contractului, programul de lucru, cazare, alte beneficii, termen limită de aplicare) accesând adresa www.eures.anofm.ro. AJOFM informează doar că pentru toate posturile este necesar nivelul mediu de cunoaştere a limbii engleze.

Cum se poate aplica

Gălăţenii interesaţi de ofertele de muncă din Danemarca pot depune la AJOFM dosarul care să conţină următoarele acte: cerere tip, copie BI/CI cu o valabilitate de minimum şase luni, CV Europass în limba română şi în limba engleză, adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie, cu menţiunea „apt pentru muncă”, cazierul judiciar, în original, care să ateste că nu are antecedente penale ( cu o valabilitate de şase luni). Informaţii suplimentare pot fi cerute la numărul de telefon 0236/414.049 (Compartiment EURES - AJOFM Galaţi).

De asemenea, se mai poate aplica şi online. Candidaţii trebuie să întocmească un CV model Europass, în limba engleză, cu poză inclusă şi să-l transmită la adresa de mail indicată în detaliile fiecărei oferte de loc de muncă. Preselecţia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Botoşani. Selecţia va avea loc acolo, în ultima săptămână a lunii februarie.

 

CITEŞTE ŞI: LOCURI DE MUNCĂ/ Peste 1.500 de posturi în străinătate

Citit 1298 ori Ultima modificare Luni, 26 Ianuarie 2015 11:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.