Legendarul cântăreţ Demis Roussos a decedat

Legendarul cântăreţ Demis Roussos a decedat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cântăreţul grec Demis Roussos a murit la vârsta de 68 de ani, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a declarat pentru publicaţia Le Figaro fiica artistului, Emily. Informaţia despre decesul cântăreţului a fost anunţată şi de jurnalistul Nikos Aliagas, pe platforma Twitter, luni dimineaţă. Nikos Aliagas este prezentatorul emisiunii de talente "Star Academy" difuzată în Franţa.

Potrivit Le Figaro, citat de MEDIAFAX, artistul a murit într-un spital din Atena în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Cariera lui Demis Roussos, care a fost şi membru al grupului Aphrodite's Child, a atins apogeul în anii 1980.

Şarmant şi impunător, Demis Roussos a reuşit să cucerească inimile fanilor de pe toate continentele, iar vocea sa inegalabilă a convins milioane de oameni să îi cumpere discurile în cariera sa impresionantă de aproape cinci decenii.

A susţinut numeroase concerte şi în România. Legătura lui Demis cu România este una cu totul specială şi datează de mulţi ani. Mai puţină lume ştie că artistul grec a fost căsătorit cu o româncă, Pamela Raţiu, astfel că, pentru el, Bucureştiul a reprezentat o a doua casă, unde a revenit de fiecare dată cu mare plăcere. Deşi a divorţat de Pamela Raţiu după o căsnicie de 10 ani, cei doi foşti parteneri au rămas buni prieteni.

Albumele sale s-au vândut în peste 60 milioane de copii.

Citit 1915 ori Ultima modificare Luni, 26 Ianuarie 2015 15:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.