LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ Peste 450 de posturi vacante în străinătate

LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ Peste 450 de posturi vacante în străinătate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şomerii gălăţeni care vor să plece să muncească în străinătate au de ales între 454 de posturi. Cele mai multe sunt în Germania - 191 de joburi. Cu un salariu de 2.000 de euro, nemţii speră să atragă 15 poştaşi români şi mai vor electricieni, asistenţi medicali generalişti, faianţari.

În Danemarca, românii au la dispoziţie 137 de locuri pentru culegător mazăre, supraveghetor culegător fructe, specialist în fertilizarea solului prin intermediul irigaţiilor şi medic specialist radiolog. Angajatorii din Suedia caută 20 de femei de serviciu, cărora le oferă 900 de euro, 20 de lucrători de amenajări interioare, 15 vopsitori auto şi câte zece dulgheri şi mecanici. Norvegienii aşteaptă 20 de şoferi de autobuz şi doi bucătari pricepuţi în prepararea mâncărurilor indiene.

În Republica Cehă, românii pot pleca să lucreze ca sculer, şlefuitor şi pilitor. Marea Britanie are vacante doar şapte posturi de şofer camion, Franţa caută kinetoterapeut, infirmier şi medic generalist, iar Polonia are două joburi ca dispecer transport.

Dosarul pentru munca în străinătate trebuie să conţină cerere tip, copie buletin de identitate, CV Europass în limba română, adeverinţă medicală cu  menţiunea „apt de muncă”, cazierul judiciar în original, care să ateste că persoana nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni).

În funcţie de ţara şi locul de muncă ales, şomerii trebuie să prezinte documentele necesare angajării până la o dată limită, iar datele diferă de la o ţară la alta. Pentru mai multe informaţii, persoanele interesate sunt aşteptate la sediul AJOFM Galaţi, strada Domnească nr. 191, etaj I, camera 16, de luni până joi, între orele 8,00 - 16,30, şi vineri, între orele 8,00 - 14,00.

 

CITEŞTE ŞI: LOCURI DE MUNCĂ/ Germania caută POŞTAŞI români. Salariu - 2.000 de EURO

Citit 1329 ori Ultima modificare Vineri, 30 Ianuarie 2015 16:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.