O escroacă anchetată pentru înşelăciune, reţinută pentru că vindea cuie în loc de ţigări

O escroacă anchetată pentru înşelăciune, reţinută pentru că vindea cuie în loc de ţigări
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O gălăţeancă de 37 de ani are şanse mari să ajungă în spatele gratiilor, după ce a fost prinsă comercializând polistiren şi cuie în loc de ţigări. Femeia nu era la prima abatere de acest gen, pe numele ei mai existând şi alte reclamaţii, în baza cărora era cercetată penal pentru înşelăciune. Deoarece magistraţii au fost indulgenţi cu ea prima dată şi au pus-o doar sub control judiciar, tânăra şi-a continuat activitatea, motiv pentru care poliţiştii Secţiei 1 au fost nevoiţi să îi percheziţioneze locuinţa.

"Poliţiştii au găsit 15 cartoane de ţigări pline cu polistiren şi cuie metalice, pregătite pentru a fi vândute drept cartoane cu pachete de ţigări. De asemenea, au fost găsite 17 bucăţi de polistiren tăiate la dimensiunea cartoanelor de ţigări, 22 de cartoane goale, 16 pachete de ţigări de diferite mărci, din care 9 fără timbru fiscal, iar 6 cu timbru fiscal al Republicii Moldova", explică cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În baza dovezilor, gălăţeanca a fost reţinută, procurorii fiind hotărâţi să îi ceară arestarea preventivă, într-un nou dosar de înşelăciune.

Citit 2257 ori Ultima modificare Vineri, 27 Februarie 2015 16:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.