Parchetele îşi vor putea închiria spaţiile pentru magazine alimentare sau centre xerox

Parchetele îşi vor putea închiria spaţiile pentru magazine alimentare sau centre xerox
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Parchetele vor închiria spaţii pentru bufete, centre de copiere sau puncte de vânzare de cărți pe teme juridice, așa prevede un proiect de Hotărâre de Guvern, publicat pe site-ul Ministerului Justiţiei şi aflat în dezbatere publică.

Spațiile vor fi atribuite prin licitație, iar din sumele încasate pentru chirii - 20 la sută vor păstra Parchetele pentru cheltuieli de funcționare iar diferența va merge la bugetul de stat.

"Astfel, prezentul proiect de hotărâre a Guvernului prevede aprobarea închirierii de către parchete a unor suprafeţe aflate în imobilele proprietate publică a statului în care acestea îşi desfăşoară activitatea. Spaţiile care urmează să facă obiectul închirierii, suprafaţa fiecăruia dintre aceste spaţii, precum şi destinaţia acestora (punct alimentar bufet de incintă; punct amplasare automate băuturi calde/reci/sandviciuri şi/sau prestare servicii de dactilografiere, copiere/multiplicare acte; punct de vânzare/prezentare carte juridică) sunt prevăzute în anexa la proiect", se specifică în textul Notei de fundamentare. DETALII găsiţi pe site-ul ministerului -->> http://www.just.ro/MinisterulJusti%C8%9Biei/Actenormative/Proiectedeactenormativeaflate%C3%AEndezbatere/tabid/93/Default.aspx


CITEŞTE ŞI: De la 1 martie, ACTIVITATEA MAGAZINELOR care NU EMIT BON FISCAL va fi SUSPENDATĂ

Citit 804 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Februarie 2015 23:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.