Anchetă la Spitalul Judeţean Galaţi, după apariţia pozelor cu radiografia pe post de făraş

Anchetă la Spitalul Judeţean Galaţi, după apariţia pozelor cu radiografia pe post de făraş
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La o zi după ce "Viaţa liberă" a prezentat poze în care se putea vedea cum angajate ale Spitalului Judeţean Galaţi adunau gunoiul folosind o radiografie, conducerea unităţii a dat şi un punct de vedere cu privire la această situaţie.

„Cred că e o practică mai veche, de pe vremea când în spital nu existau nici măcar materiale şi instrumente de igienă. În prezent, spitalul dispune de toate materialele sanitare necesare bunei funcţionări. Avem şi făraşe, pe care le-am şi adus să le vedeţi. Într-adevăr, nu este normal ca astfel de lucruri să se întâmple. Angajaţii respectivi vor fi identificaţi şi sancţionaţi potrivit regulamentelor interne, pentru neglijenţă în serviciu”, a declarat dr. Mihaela Debita, managerul Spitalului Judeţean Galaţi.

Pe de altă parte, dr. Debita a vorbit despre numărul prea mic de angajaţi şi despre lipsa de bun simţ a unora dintre pacienţii veniţi în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, acolo de unde provin imaginile.

O serie de poze publicate în cursul zilei de ieri (5 martie – n.r.) pe o reţea de socializare prezentau două femei de serviciu care foloseau o radiografie în loc de făraş pentru a strânge gunoiul de pe holurile UPU. Dr. Debita a spus că respectiva radiografie era veche şi trimisă către incinerare alături de alte deşeuri medicale. DETALII AICI -->> http://www.viata-libera.ro/eveniment/64522-cum-se-aduna-gunoiul-in-spitalul-judetean-din-galati-foto


CITEŞTE ŞI: DOTĂRI NOI la Unitatea de Primiri Urgenţe, cu ajutorul Asociaţiei SMURD

Citit 3749 ori Ultima modificare Vineri, 06 Martie 2015 16:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.