Moment fierbinte la „Românii au Talent”: Mihaela Rădulescu l-a SĂRUTAT pe un STUDENT din TECUCI (VIDEO)
Foto: Foto: Pro Tv

Moment fierbinte la „Românii au Talent”: Mihaela Rădulescu l-a SĂRUTAT pe un STUDENT din TECUCI (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După un dans spectaculos, premiat cu patru de „Da” şi steluţa care îl trimite în etapa următoare a concursului „Românii au Talent”, tecuceanul Florentin Hriscu, un student în vârstă de 21 de ani, a primit un „bonus” neaşteptat: un sărut pe buze din partea Mihaelei Rădulescu. Momentul fierbinte, care l-a adus în pragul leşinului s-a petrecut vineri seara, la prima ediţie a celui de-al cincilea sezon al emisiunii „Românii au Talent” de la Pro Tv, concurs unde juriul este format din Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi  Bebe Cotimanis.

Zâmbetul fermecător

„Încerc să-mi dau seama cu ce te ocupi şi ce-o să faci, dar nu mă prind după înfăţişare, nici măcar după zâmbetul acesta fermecător”, a fost reacţia Mihaelei Rădulescu atunci când Florentin Hriscu a urcat pe scena „Românii au Talent”. Tânărul a spus că este student, are 21 de ani, şi că, înainte de a-şi începe numărul, are nevoie, lângă el, pe scenă, de doi băieţi şi o fată. Prezentatorii Pavel Bartoş şi Smiley, alături de Mihaela Rădulescu, i s-au alăturat. Cerinţa lui fermă a fost ca aceştia să rămână în poziţia în care el îi aşează. „Chiar vreau să văd cum o pui pe Mihaela!”, i-a aruncat mănuşa Andi Moisescu.

Florentin a dansat extraordinar, coregrafia lui dificilă fiind presărată cu salturi spectaculoase şi momente amuzante. După ce a mimat, în timpul dansului, un sărut cu Pavel Bartoş, tecuceanul a ţinut să spună că are, pe tricou, un mesaj pentru Andra şi Mihaela: „Sărutul este limbajul iubirii. Vino şi vorbeşte-mi!”. Invitaţia lui a fost, pe moment, ignorată, Mihaela Rădulescu propunând colegilor din juriu să voteze. După ce fiecare dintre cei patru i-a acordat câte un „Da”, Mihaela a ţinut să fie ea cea care îi oferă steluţa care îl trimitea în etapa următoare a concursului.

„A fost delicios!”

Diva de la Monaco l-a chestionat scurt: „Eşti însurat?” – „Nu!”. Aşa că şi-a ţuguiat buzele, s-a apropiat de el, iar tânărul i-a urmat exemplul, venind în întâmpinarea sărutului. „L-a pupat! L-a pupat pe gură!“, a fost remarca plină de uimire a Andrei. „A fost un moment delicios, care cred că i-a plăcut şi lui, de ce nu?! Mie mi s-a părut exact ce trebuia să fac în acel moment!”, avea să mărturisească Mihaela Rădulescu după momentul fierbinte. Când Florentin a venit să dea mâna cu membrii juriului, a crezut că mai vrea un sărut.

În culise, în vreme ce Smiley şi Bartoş îl întrebau ce gust au buzele Mihaelei, Florentin a mărturisit că are nevoie de un medic, pentru că simte că leşină: „A fost cel mai … n-am cuvinte să exprim… ce sărut incredibil! Mihaela, acum că am trecut de prima parte, o să trebuiască să ne punem într-o relaţie, neapărat!”, a conchis Florentin Hriscu.

Noi îi dorim succes la „Românii au Talent”. 

Citit 4570 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Martie 2015 12:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.