Sărmanii Galaţiului se lasă aşteptaţi. Peste 6.000 de pachete cu ALIMENTE UE, neridicate

Sărmanii Galaţiului se lasă aşteptaţi. Peste 6.000 de pachete cu ALIMENTE UE, neridicate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La finalul lunii trecute, autorităţile locale au anunţat că aproximativ 7.600 de pachete cu alimente de la Uniunea Europeană au rămas nedistribuite şi săracii Galaţiului pot veni să ridice din nou alimente, însă câte o singură cutie.

La o lună după acest apel către populaţie, Picu Apostol Roman, directorul Cantinei de Ajutor Social, se declară nemulţumit de reacţia celor îndreptăţiţi să primească aceste ajutoare gratuite. "Procesul de distribuţie a alimentelor merge foarte greu. În prima etapă, din cei peste 13.000 de oameni care au dreptul la aceste alimente, au venit circa 7.000 de persoane. Aşadar, vrem să-i ajutăm şi să le mai dăm o dată ajutoare. Îi rog, şi pe această cale, să vină să-şi ia acasă cutiile cu mălai, făină, ulei, zahăr şi ce mai au acolo, pentru că eu plătesc chirie la Administraţia Pieţelor pentru toate centrele de distribuţie, plătesc oamenii care lucrează acolo şi care, de fapt, stau degeaba. Oamenii nu vor sau nu ştiu unde să vină", spune directorul Cantinei de Ajutor Social.

Pachetele cu produse pot fi ridicate de la cele şase centre de distribuție deschise în Galaţi: Piaţa Veche (lângă Şcoala nr. 26), Piaţa Moruzzi, Piaţa Centrală, Piaţa Ţiglina I, Piaţa Micro 20 şi IC Frimu (lângă Biserica „Sf. Mina”). Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 8,00 şi 16,00.

Citit 928 ori Ultima modificare Vineri, 27 Martie 2015 17:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.