Programul de Paşte al INSTITUŢIILOR MEDICALE gălăţene

Programul de Paşte al INSTITUŢIILOR MEDICALE gălăţene
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Farmacia "Hygeia" de vizavi de Spitalul Judeţean şi Farmacia "Dona" de pe strada Siderurgiştilor vor avea program non-stop în perioada sărbătorilor pascale. În rest, în fiecare cartier există câte o farmacie cu program prelungit. La Tecuci, din păcate, nicio farmacie nu are program permanent în zilele de Paşti.

Cele şapte centre de permanenţă din judeţul Galaţi vor funcţiona de sărbătorile de Paşti ca şi în restul zilelor anului. În zilele nelucrătoare, programul va fi non-stop, iar în zilele lucrătoare programul va fi între orele 15,00 şi 8,00. Centre de permanenţă se găsesc în localităţile Cudalbi, Corod, Băleni, Bălăşeşti, Tudor Vladimirescu, Cavadineşti şi Bereşti. Unităţile vor funcţiona pentru consultaţii şi pentru urgenţe medicale.

Sărbătorile pascale nu aduc modificări în orarul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Galaţi. „Echipajele operative vor fi disponibile fără întrerupere în toată perioada, la fel ca în fiecare zi a anului”, a precizat directorul SJA Galaţi, doctorul Mihai Polinschi. În fiecare an, excesele alimentare din timpul sărbătorilor de Paşti determină creşterea numărului de apeluri la numărul 112.

Şi Unitatea Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi va avea asigurate linii de gardă permanente în această perioadă, chiar dacă secţia se află încă în renovare. Servicii de urgenţă există şi la Spitalul de Copii, Spitalul Militar şi Spitalul "Anton Cincu" Tecuci. De asemenea, echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare vor funcţiona după programul normal.

Citiţi şi: VESTE BUNĂ pentru mii de gălăţeni: APARAT DE ANESTEZIE donat de ArcelorMittal Spitalului CFR

Citit 916 ori Ultima modificare Vineri, 10 Aprilie 2015 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.