DONEAZĂ doi la sută din IMPOZIT pentru COPIII din Valea oraşului

DONEAZĂ doi la sută din IMPOZIT pentru COPIII din Valea oraşului
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

„Ionuţ este în clasa a cincea şi locuieşte cu bunica sa, care mai are în grijă şi alţi trei verişori ai lui. Băieţelul nu are tată, iar mama lucrează de mai mulţi ani în străinătate. Este bucuros că la fundaţie poate să facă duş, pentru că îi place să fie mereu curat. La fel, se bucură că aici are un dulap în care să-şi păstreze lucrurile personale. Loredana are 12 ani. Tatăl munceşte cu ziua, iar mama este în concediu pentru creşterea copilului. Loredanei îi place să ajute alţi copii, mai mici, la temele pentru şcoală şi este încântată că aici, la fundaţie, învaţă să folosească un calculator. Loredana şi Ionuţ au nevoie de sprijin ca să-şi continue studiile”, sunt pe scurt poveştile de viaţă a doi dintre copiii care vin la Centrul Comunitar „La vale”, poveşti pe care le-am aflat de la reprezentanţii Fundaţiei „Cuvântul Întrupat”.

Acolo, cei mici au masă caldă zilnic, fac duş cu apă caldă, iar educatorii şi voluntarii îi ajută să-şi facă temele. Tot acolo se joacă, învaţă să-şi spele hainele, sunt încurajaţi să citească, să folosească responsabil un calculator şi să-şi dezvolte alte abilităţi.

Zilnic, la centrul comunitar vin 50 de copii din Valea oraşului, iar alţi 200 de micuţi ce provin din familii sărace sunt sprijiniţi prin activităţi educative săptămânale, tabără de vară şi prin donaţii (rechizite, daruri de Crăciun). 

Cum poţi dona doi la sută din impozit

Până pe 25 mai, gălăţenii care vor să-i ajute pe toţi aceşti copii a căror singura şansă de reuşită în viaţă este învăţătura, pot redirecţiona doi la sută din impozitul pe venit către fundaţia „Cuvântul Întrupat”. Pe formularul 230, sau 200, la denumire entitate nonprofit scrieţi „Fundaţia Cuvântul Întrupat”, cod de identificare fiscală 13840808, cont bancar (IBAN) RO28RNCB0141032869370001. După completarea formularului, trebuie să-l depuneţi la Administraţia Financiară de care aparţineţi sau să-l trimiteţi prin poştă la adresa acesteia. Pentru mai multe informaţii, puteţi suna la 0236.411.695, ori puteţi intra pe adresa cuvantulintrupat.com.


Sau DONEAZĂ doi la sută din impozit pentru copiii cu autism

Ori DONEAZĂ DIN IMPOZIT către „Inimă de Copil”. „Doi la sută, mă ajută”

Citit 852 ori Ultima modificare Duminică, 19 Aprilie 2015 01:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.