×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: [ROOT]/images/galerie/stradauitata17
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

STRADA Prunarilor - UITATĂ de vreme şi de autorităţi (FOTO)
Foto: Foto Iasmina Stoianovici

STRADA Prunarilor - UITATĂ de vreme şi de autorităţi (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Strada Prunarilor, din spatele fostului Complex Flora, arată ca o zonă uitată de lume. Deşi este un cartier de case, o bună parte din stradă a rămas neasfaltată, iar drumul arată ca o uliţă plină de colb, gunoaie şi noroi dintr-un sat de la marginea judeţului. Cum e şi normal, oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că Primăria nu face nimic pentru a remedia situaţia.

„Atunci când plouă, nu poţi trece pe stradă fără să rămâi înnămolit. Ar trebui să avem cizme de cauciuc sau trei, patru perechi de încălţăminte de schimb. Primăria face ceva pentru noi doar în perioada alegerilor. Şi atunci vin doar cu promisiuni, nimic nu se mişcă”, ne-a declarat o bătrână care locuieşte în zonă.

Pe lângă moloz, mirosuri înţepătoare şi câini, sticlele şi resturile menajere desenează un peisaj dezolant. Lipsa containerelor nu reprezintă o problemă pentru cei care locuiesc în zonă, pentru că oamenii au preferat să îşi creeze propriile locuri de depozitare al gunoaielor.

Astfel, în locul unei atmosfere plăcute de primăvară, oamenii se vor bucura de iarba „împodobită” de gunoaie şi de mirosul respingător.

{gallery}stradauitata17{/gallery}


CITEŞTE ŞI: Viaţă ca în Evul Mediu într-un Galaţi ce ar trebui să fie MODERN! O familie cu şase copii locuieşte în CONDIŢII DE GROAZĂ (FOTO)

Citit 1221 ori Ultima modificare Duminică, 19 Aprilie 2015 15:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.