Mai rău ca LA ŢARĂ! Toaletele ecologice din Galaţi - FOCARE DE INFECŢIE

Mai rău ca LA ŢARĂ! Toaletele ecologice din Galaţi - FOCARE DE INFECŢIE
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Toaletele publice din oraş s-au transformat în adevărate focare de infecţie. Din cauza mirosului neplăcut, dar şi a deşeurilor din jurul lor, puţini cetăţeni utilizează toaletele ecologice. În ultima perioadă, numărul wc-urilor publice a crescut în urma nemulţumirii oamenilor, însă pot fi folosite doar în caz de urgenţă majoră sau de persoanele care îşi pot ţine respiraţia până când îşi rezolvă „problema”.

Din nefericire această „tortură” cauzată de mirosul acut de urină este şi rezultatul lipsei de bun simţ al gălăţenilor care îşi fac nevoile pe unde apucă. Deşi, cele mai multe sunt aşezate la umbră, odată cu încălzirea vremii, trecerea prin apropierea lor reprezintă o adevărată provocare. Closetele de urgenţă sunt adevărate bombe biologice şi surse inepuizabile de boli transmisibile, întrucât nu le oferă oamenilor posibilitatea de a se spăla pe mâini sau de a trage apa, după ce le-au folosit.

Gălăţenii speră că folosirea unui vas de wc curat nu va rămâne doar un vis al secolului XXI şi că Primăria va găsi o soluţie pentru o salubrizare eficientă a toaletelor.

Citeşte şi: Cum va arăta Galaţiul în următorii ZECE ani

Citit 1436 ori Ultima modificare Duminică, 19 Aprilie 2015 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.