Strada Saturn din Galaţi, tot mai prost iluminată

Strada Saturn din Galaţi, tot mai prost iluminată
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În urma sesizării făcute de mai mulţi locatari, am aflat că Strada Saturn, din zona Ţiglina 1, este tot mai slab iluminată. De ceva timp, strada rămâne în beznă totală după lăsarea serii. Deşi pe stradă sunt stâlpi de iluminat public, singura sursă de lumină în anumite zone o reprezintă semafoarele, becurile din casele oamenilor şi reclamele luminoase amplasate pe anumite magazine.

Haitele de câini, gropile sau canalizările fără capac reprezintă un adevărat pericol  pentru oameni, odată cu lăsarea întunericului.

„În zona bisericii Pogorârea Sfântului Duh nu poţi trece după ora 20,00. Să nu mai vorbim de perioada iernii, când se întunecă la ora 17,00. Suntem terorizaţi de haitele de câini şi ne temem să nu fim atacaţi. De curând, am văzut o femeie care şi-a fracturat piciorul nevăzând exact pe unde calcă. E îngrozitor”, ne-a spus indignată Doina Olimpia, pensionară.

În urma intervenţiei cotidianului „Viaţa liberă”, autorităţile promit să remedieze situaţia.

„Pe strada Saturn este raportată o avarie la cablurile de alimentare pentru iluminatul public. A fost notificată deja la firma Luxten care deţine contractul de mentenanţă. Avaria a fost produsă de scurtcircuitele produse pe reţea din cauza uzurii şi a umidităţii excesive din această perioadă”, ne-a declarat Emanuela Turcu, purtătoarea de cuvânt a Primăriei.


CITEŞTE ŞI: STRADA Prunarilor - UITATĂ de vreme şi de autorităţi (FOTO)

Citit 2530 ori Ultima modificare Duminică, 26 Aprilie 2015 19:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.