Persoanele fizice pot aplica, de săptămâna viitoare, în Programul "Rabla"
Foto: Sursa foto: agerpres.ro

Persoanele fizice pot aplica, de săptămâna viitoare, în Programul "Rabla"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Persoanele fizice care vor să achiziționeze o mașină nouă pot aplica, de săptămâna viitoare, în cadrul Programului "Rabla" la cei 104 dealeri autorizați din întreaga țară, potrivit Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, relatează agerpres.ro.

Sesiunea de depunere și validare a dosarelor producătorilor, importatorilor de autoturisme și distribuitorilor pentru Programul "Rabla 2015", care a început la 1 aprilie 2015, s-a încheiat, iar în urma acesteia au fost validați peste 104 dealeri auto. Startul se dă luni, 27 aprilie.

În cadrul Programului cu o valoare totală de 200 milioane lei, au fost alocate 20.000 de tichete pentru persoane fizice și 5.000 de tichete pentru persoane juridice și instituții publice. Tichetele vor fi alocate electronic, în sistemul informatic gestionat de Administrația Fondului pentru Mediu.

Din totalul bugetului alocat, 162,5 milioane lei sunt destinate pentru persoanele fizice, iar 37,5 milioane lei pentru persoanele juridice, inclusiv instituții publice, operatori economici fără personalitate juridică, organizații profesionale care sunt organizate și își desfășoară activitatea în una dintre formele de exercitare a profesiei liberale.


 

Citit 1258 ori Ultima modificare Vineri, 24 Aprilie 2015 15:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.