O sută de LOCUINŢE pentru cadrele militare. În ce CARTIER vor fi apartamentele

O sută de LOCUINŢE pentru cadrele militare. În ce CARTIER vor fi apartamentele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La şedinţa trecută a Consiliului Local, gălăţeanul Lucian Roşca, subofiţer la Batalionul 300 Infanterie “Sf. Andrei”, a ridicat problema locuinţelor pentru militari. „Problema mea este că, în anul 2008, am depus un dosar ANL, care nici la ora actuală nu a fost soluţionat. Anul acesta, voi împlini vârsta maximă pentru acordarea unei locuinţe. Din această cauză, am transferat dosarul la locuinţe sociale şi întrebarea mea este următoarea: Când şi cum vor fi acordate acele locuinţe pentru militari?”, a întrebat cetăţeanul.

Primarul Marius Stan a reiterat promisiunea făcută de “Ziua Tanchistilor” şi la împlinirea a 20 de ani a Batalionului de Infanterie. „Avem un «agreement», deocamdată, făcut cu ministrul Apărării, domnul Duşa. Din locuinţele, pe care sper să le finalizăm în luna septembrie şi să le dăm în folosinţă, o sută de unităţi locative sunt pentru cadrele militare. Şi, probabil, că se va transfera dosarul dumneavoastră”, a declarat edilul.

Reamintim că, în Micro 17, firma Vega construieşte 756 de apartamente cu una, două şi trei camere, investiţie de peste 51 milioane de lei. DETALII AICI -->> http://www.viata-libera.ro/politica-administratie/66039-incepe-constructia-celui-de-al-doilea-cartier-de-locuinte-sociale-cat-costa-contractul


CITEŞTE ŞI: INVESTITIE de 6,6 milioane de lei/ ENERGIE ELECTRICĂ pentru LOCUINŢELE SOCIALE din Micro 17

Citit 1996 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Aprilie 2015 21:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.