Ziua Informării EURES pentru cine caută un LOC DE MUNCĂ în Olanda, la Facultatea de Mecanică din Galaţi

Ziua Informării EURES pentru cine caută un LOC DE MUNCĂ în Olanda, la Facultatea de Mecanică din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi,  în colaborare cu Ambasada Olandei la Bucureşti, sub patronajul reţelei EURES – EURopean Employment Services organizează joi, 7 Mai 2015, „Ziua Informării EURES  – Munca în Olanda”. 

Evenimentul se adresează în mod special persoanelor care se află în căutarea unui loc de muncă în Olanda, dar şi absolvenţilor sau studenţilor în ani terminali, precum şi şomerilor şi persoanelor active pe un şantier naval. Informarea priveşte drepturile şi obligaţiile pe care le au cetăţenii români pe piaţa muncii din Olanda, astfel reducându-se riscurile experimentării unor condiţii improprii de muncă sau a exploatării prin muncă.

La eveniment vor participa invitaţi din partea Ambasadei Olandei la Bucureşti, domnul Geert Jan Buisman - coordonatorul reţelei regionale de consilieri pentru afaceri sociale, cu responsabilităţi în domeniul mobilităţii forţei de muncă în România, Polonia şi Bulgaria, doamna Rodica Cărăuşu - consilier pentru  afaceri  sociale în România, din partea EURES-Olanda - consilier Frans Buter, precum şi reprezentanţi ai AJOFM Galaţi, respectiv Mihaela Pîrâianu - consilier EURES.

„Ziua Informării EURES – Munca în Olanda” se va desfăşura joi, 7 mai 2015, cu începere de la ora 10,00, în sala D 01 a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, pe  strada Domnească nr. 111, numărul maxim de locuri  fiind de 100.

Citit 1428 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Mai 2015 13:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.