PARCUL de la Turnul de televiziune din Galaţi, UITAT de autorităţi (FOTO)

PARCUL de la Turnul de televiziune din Galaţi, UITAT de autorităţi (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Parcul de pe strada Stadionului nu mai este de mult un loc unde-ţi poţi lăsa copiii în siguranţă. Lăsat în paragină, distrus de unii gălăţeni lipsiţi de bunul simţ, amplasamentul este acum un orăşel cu locuri de joacă ce arată ca în perioada Evului Mediu, unde pericolele îi pasc pe cei mici la tot pasul. Câteva bănci ruginite, canalizări fără capac ce reprezintă o adevărată capcană, câteva leagăne şubrede şi un tobogan ruginit sunt locurile unde cei mici se pot juca.

Nici mesele de ping-pong sau cele de şah nu au scăpat. Fileuri nu mai există, mesele sunt „ciuruite”, iar băncuţele din beton sunt în mare parte distruse şi pline de crăpături.

Prin urmare, spaţiile de recreere şi de joacă din Galaţi au ajuns un lux pentru majoritatea cetăţenilor. „Toate parcurile din Galaţi vor fi modernizate pe etape. În momentul de faţă, prioritare sunt parcurile Eminescu, Cloşca şi CFR, pentru care s-au parcurs o serie de proceduri, cum sunt studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic. Cel mai probabil, parcul de la turnul TV va intra în reabilitare atunci când va fi implementat şi proiectul de modernizare a plajei Dunărea”, ne-a declarat Emanuela Turcu, purtătoarea de cuvânt a primăriei.

Foto Florin Răvdan

Citit 3556 ori Ultima modificare Duminică, 24 Mai 2015 17:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.