Copii şi susţinătorii lor, la sărbătoarea Fundaţiei „Inimă de Copil”

Copii şi susţinătorii lor, la sărbătoarea Fundaţiei „Inimă de Copil”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galaţi a găzduit, sâmbătă, 6 iunie, „Ziua Copiilor Noştri”, sărbătoarea Fundaţiei „Inimă de Copil”. Ajunsă deja la cea de-a XIII-a ediţie, „Ziua Copiilor Noştri” este un moment special în care copiii ajutaţi, părinţii, susţinătorii, donatorii, voluntarii, şi toate inimile care formează marea „Inimă de Copil” se întâlnesc pentru a se bucura de reuşitele unui an.

Copiii de la centrele de zi din Galaţi, Pechea, Tecuci, de la Şcolile nr. 22 din Galaţi şi din Nămoloasa s-au întrecut în cântece şi dansuri. Mai mult decât toţi, copiii şi tinerii de la Centrul de Zi „Mihaela” din Lieşti au dovedit că poţi ţine ritmul unui dans country chiar şi din scaunul rulant, iar cei de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare pentru Copii cu Dizabilităţi din Galaţi au arătat că din hârtie, plastic şi alte materiale reciclabile poţi crea rochiţe şi costume de poveste.

Fundaţia Inimă de Copil şi-a premiat părinţii şi copiii anului, care au reuşit performanţe, în ciuda greutăţilor vieţii de zi cu zi, şi-a răsplătit şi voluntarii, sponsorii şi colaboratorii fără de care nu şi-ar putea realiza proiectele îndrăzneţe. Cotidianul „Viaţa liberă” a primit din partea „Inimii de Copil” un Certificat de apreciere „Prietenul copiilor” cu mesajul „Vă mulţumim că schimbaţi viaţa copiilor în mai bine”. Mulţumim şi noi.

Citit 1704 ori Ultima modificare Duminică, 07 Iunie 2015 19:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.