Spectacol CARITABIL pentru Pavel, la Dramatic

Spectacol CARITABIL pentru Pavel, la Dramatic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tinerii actori (anul II) de la Universitatea „Dunărea de Jos” vă invită miercuri, 10 iunie, de la ora 18,30, la Teatrul Dramatic, la un spectacol regizat de Adelaida Zamfira şi prezentat de Petronela Buda. Invitatul special al serii va fi folkistul Florin Chiriac, cunoscut sub numele de Hippie.

Spectacolul de teatru şi muzică este organizat în scop caritabil, pentru ajutorarea lui Pavel, un băieţel de 11 ani din Galaţi, care pe lângă multe alte probleme de sănătate (autism, retard mental, dispraxie, distonie neurovegetativ vasculară), se confruntă acum cu o infecţie gravă la nivelul dinţilor, care se răspândeşte cu repeziciune în tot corpul.

"Am încercat să găsesc tot felul de căi de rezolvare a problemelor danturii, însă, fiind un copil cu probleme senzoriale multiple, o intervenţie normală la un cabinet de stomatologie s-a soldat cu un eşec şi nu ne-a mai rămas decât o singură opţiune: o operaţie care va dura cel puţin şase ore, sub anestezie generală, la un spital privat din Bucureşti, sub îngrijirea unor doctori de renume în domeniu şi care au experienţă cu aceşti copii care au nevoi speciale. Intervenţia de 5.500 de euro este absolut indispensabilă copilului meu, însă este un hop peste care eu, ca mamă singură, fără un alt venit decât simplul salariu de asistent personal al unui copil cu handicap grav, nu îl pot trece fără ajutor", spune Mirela Burhuc, mama lui Pavel. Costurile operaţiei şi tratamentului se ridică la 9.000 de euro.

Biletul de intrare costă 20 de lei şi poate fi cumpărat de la sediul Departamentului de Istorie, Filosofie şi Sociologie (str. Domnească 111, camera AS 005). Cei care nu pot ajunge la spectacol, dar vor să-l ajute pe Pavel, pot face donaţii în conturile  RO81INGB0000999900445265 (lei) şi RO93INGB0000999901505938 (euro).

Citit 1753 ori Ultima modificare Luni, 08 Iunie 2015 18:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.