CONCURSUL DE COLECTARE SELECTIVĂ a luat sfârşit - Cât GUNOI au reuşit să separe 100 de elevi

CONCURSUL DE COLECTARE SELECTIVĂ a luat sfârşit - Cât GUNOI au reuşit să separe 100 de elevi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Copiii de la clasele pregătitoare şi elevii claselor I-IV de la Şcoala Generală „Sfinţii Împăraţi” au reuşit să colecteze nu mai puţin de 3.464 kilograme de deşeuri de ambalaje, în două săptămâni. Deşeurile au fost strânse de elevi în cadrul concursului desfăşurat de către Serviciul Public Ecosal, numit „Colectarea Selectivă prin Selectarea Colectivă a deşeurilor de ambalaje”.

S-au strâns 1.380 kilograme de hârtie şi carton, 524 kilograme de PET şi 1.560 kilograme de sticlă. Au fost premiate primele patru clase care au adunat cea mai mare cantitate de deşeuri de ambalaje, dar şi primii doi elevi care au colectat individual cele mai mari cantităţi.

„Pe lângă clasele direct participante la concurs, au luat parte la activitatea Ecosal atât cadrele didactice, cât şi ceilalţi elevi ai Şcolii, care au colectat cantitatea de 518 kg de hârtie. Elevii clasei câştigătoare au primit câte un rucsac, creioane colorate cerate, pixuri, o prăjitură şi o diplomă de participare. Toţi ceilalţi participanţi la concurs au primit câte o diplomă de participare, o prăjitură şi pixuri. Primele patru clase au beneficiat de o excursie tematică la Staţia de sortare a deşeurilor Ecosal”, ne-a spus Toma Dumitrescu, din cadrul Ecosal. Concursul a fost creat în contextul celei de-a treia ediţii a competiţiei ”Oraşul Reciclării”, adresată municipalităţilor din România la care participă 46 de oraşe din ţară, printre care şi Galaţiul.

Citit 1178 ori Ultima modificare Luni, 22 Iunie 2015 12:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.