ArcelorMittal a donat echipamente medicale către Spitalul Judeţean şi Spitalul CFR

ArcelorMittal a donat echipamente medicale către Spitalul Judeţean şi Spitalul CFR
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

ArcelorMittal Galaţi a donat patru monitoare pentru funcţii vitale, două elevatoare destinate pacienţilor netransportabili şi un echipament video de intubare dificilă pentru Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă. Acţiunea face parte dintr-o campanie de donaţii prin care cea mai mare companie din Galaţi încearcă să vină deopotrivă în ajutorul pacienţilor şi a personalului medical.

“Acum avem 12 monitoare pentru funcţii vitale de ultimă generaţie, toate donate de Combinat. Elevatoarele destinate persoanelor care nu pot fi transportate ne facilitează activitatea şi îmbunătăţesc serviciile de îngrijire oferite pacienţilor. Echipamentul pentru intubare dificilă, care utilizează camera video, poate salva vieţi”, a precizat dr. Nicoleta Lupu, şefa ATI.

De asemenea, ArcelorMittal Galaţi a donat şi un echipament modern de anestezie pentru Secţia de Chirurgie din cadrul Spitalului CFR. “Această donaţie ne-a permis să reluăm, în condiţii optime, operaţiile în cadrul spitalului nostru. Astfel, vom continua să salvăm vieţile pacienţilor”, a spus dr. Gabriela Ionescu, managerul spitalului.

Citit 1475 ori Ultima modificare Luni, 29 Iunie 2015 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.