O gălăţeancă, în top la „Ham talent”/ Anca şi Lyla au nevoie de voturile iubitorilor de animale

O gălăţeancă, în top la „Ham talent”/ Anca şi Lyla au nevoie de voturile iubitorilor de animale
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

O gălăţeancă şi căţeluşa ei, Lyla, sunt pe primul loc în topul celor mai emoţionante poveşti care concurează în noua competiţie a Antenei 1, „Ham talent”. Bătălia este aprigă pentru că fiecare concurent încearcă să impresioneze cu povestea care îl leagă de animalul de companie, iar diferenţa o fac voturile prietenilor. Iată motivul pentru care Anca şi căţeluşa ei au nevoie de susţinerea celor care preţuiesc necuvântătoarele.

După cum ne-a mărturisit, atunci când s-a înscris în concurs, nu credea că povestea pe care a scris-o va impresiona atâta lume. Dar faptul că a ajuns pe locul întâi şi gândul că ar putea câştiga premiul care constă în hrană pentru câini, i-a sporit aprig emoţiile. De ce? Pentru că Anca are, în padoc, opt căţei salvaţi de pe drumuri şi are mare nevoie de hrană pentru ei.

Povestea dintre Anca şi Lyla, căţeluşa de ciocolată cu inimioară albă pe piept este, pe cât de emoţionantă, pe atât de surprinzătoare. Lyla s-a îmbolnăvit de parvoviroză şi, cu toate că medicii veterinari au sfătuit să o eutanasieze, Anca a decis să lupte pentru ea. A învăţat să-i facă injecţii – deşi până atunci avea oroare de aşa ceva – i-a făcut masaj cardiac şi a ajutat-o să respire. Când şi-a revenit, căţeluşa ajunsese un schelet, dar tot avea puterea să se joace! Şi cel mai important, a învins moartea! Au trecut trei ani de la acea cumpănă, şi Lyla nu se dezlipeşte de Anca, stăpâna ei, care a învăţat astfel că iubirea dusă până la sacrificiu alungă moartea. O puteţi ajuta pe Anca să câştige votând-o pe http://hamtalent.a1.ro/concurent/20.

Citit 3617 ori Ultima modificare Marți, 30 Iunie 2015 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.