A început Târgul de bere, la Auchan! Peste 300 de sortimente din 20 de ţări
Foto: Foto: Gabriel Kolbay

A început Târgul de bere, la Auchan! Peste 300 de sortimente din 20 de ţări
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

S-a deschis Târgul de Bere, la hipermarketul Auchan. În următoarele două săptămâni, găsiţi aici, la raft, peste 300 de sortimente de bere din 20 de ţări, printre care: Belgia, Germania, Franţa, Anglia, Scoţia, Irlanda, Danemarca, Coreea, India şi chiar Japonia. Bună parte dintre aceste mărci de bere străine sunt aduse special pentru târg şi nu se găsesc în hypermarket, în restul anului. Există şi un sector de bere românească.

De fapt, găsiţi, zilele astea, la Auchan, beri de toate feluri şi pentru mai toate gusturile. Sunt beri slabe, medii ca tărie şi foarte tari, cu până la 11 la sută alcool. Sunt beri cu miere, beri din grâu şi beri cu fructe de pădure, dar şi beri clasice, din hamei. Sunt beri fără gluten şi beri cu whisky. Sunt beri blode sau negre, filtrate sau nefiltrate. Sunt beri la sticlă, la cutie sau la pet. Ba, pe deasupra, mai găsiţi şi halbe şi alte accesorii care să facă băutul berii mai plăcut.

Preţurile unei beri la 0,5 litri încep de la 1 leu şi sar de 10 lei, pentru sortimentele ceva mai deosebite.

“La ediţia de anul trecut a târgului, am vândut aproape un milion de litri de bere”, a precizat directorul de magazine, Şerban Teodor.

Organizatorii au amenajat în acest an şi un tanc construit din cutii şi butoaie de bere, unde se pot face fotografii amuzante.

Citit 4466 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iulie 2015 16:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.