Duminică, spectacol gratuit pentru copii în Parcul Rizer

Duminică, spectacol gratuit pentru copii în Parcul Rizer
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Duminică, 5 iulie, de la ora 11,00, artiştii păpuşari de la „Gulliver” oferă copiilor un spectacol gratuit în Parcul Rizer: 45 de minute cu întâmplări nemaipomenite din basmul cel grozav, "Scufiţa Roşie", al celebrului povestitor Charles Perrault. O poveste foarte îndrăgită de toţi copiii lumii, despre o fetiţă care e cât pe ce s-o păţească de la Lupul cel rău, punându-şi în primejdie şi bunica, şi aceasta pentru că nu şi-a ascultat mămica! Basmul este povestit acum într-o interesantă adaptare realizată de regizorul spectacolului, Daniel Stanciu. Foarte plăcută ochiului de copil este şi scenografia, semnată de Daria Gănescu, alături de regizor, cel care semnează şi ilustraţia muzicală. În distribuţie, avem actori iubiţi de micuţul public şi nu numai: Marian Sterian, Aurelian Iorga, Eduard Şişu, Ramona Păuc, Rodica Panu.

Invitaţie şi la alte spectacole gratuite în parc

„Dragi copii şi părinţi, în această vară vă aşteptam la spectacolele gratuite din Parcul Rizer. Distracţia va fi asigurata de Scufiţa Roşie, Cei trei purceluşi, dar şi de Vasilache, Mărioara şi invitaţii lor. Haideţi să ne bucurăm împreună de o vară spectaculoasă! Primăria Municipiului Galaţi, în parteneriat cu Teatrul Dramatic Fani Tardini – secţia Păpuşi Gulliver, va organiza, în perioada verii, un plan de activităţi culturale pentru copii. Ca parte a acestei acţiuni, Teatrul Gulliver va susţine un număr de patru spectacole gratuite, în Parcul Rizer” – ne spune şeful Secţiei teatrale „Gulliver”, actorul Eduard Şişu.

Duminica viitoare veţi putea vedea, în aceleşi loc, spectacolul „Trei purceluşi”.

Până la toamnă, copiii vor mai avea ocazia să se întâlnească cu personajele preferate, în Parcul Rizer, unde se vor juca în continuare încă două spectacole gratuite: "Cei trei purceluşi" şi "Vasilache, Mărioara şi invitaţii lor"! Următorul spectacol de la sediu urmând a se juca abia pe data de 6 septembrie.        

Citit 1622 ori Ultima modificare Joi, 02 Iulie 2015 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.