Laurus Medical Galaţi oferă o reducere de 15 la sută, pentru tratamentele proctologice, pe perioada verii

Laurus Medical Galaţi oferă o reducere de 15 la sută, pentru tratamentele proctologice, pe perioada verii
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Peste 15.000 de pacienţi au fost vindecaţi de specialiştii Laurus Medical Galaţi, în cei opt ani de activitate ai clinicii. În cadrul secţiei de proctologie a Clinicii Laurus Medical din Galaţi este asigurat tratamentul, la cele mai înalte standarde de profesionism, al hemoroizilor şi al fisurilor şi fistulelor anale. Prin metodele complexe, inovative şi neinvazive de care dispune, clinica oferă cel mai înalt grad de siguranţă, fără a fi nevoie de internare sau de întreruperea activităţilor zilnice. Pacienţii au astfel condiţii ideale pentru a-şi continua stilul obişnuit de viaţă. Iar pentru a uşura accesul la performanţa medicală, Laurus Medical Galaţi oferă în această vară o reducere de 15 la sută la tratamentele proctologice.

Din multitudinea de metode de tratament nechirurgical (injecţii sclerozante, crioterapie, diatermocoagulare bipolară, fotocoagulare cu infraroşii, ligatură cu bandă elastică etc.) existente pe piaţă, Clinica Laurus Medical şi-a însuşit doar acele tehnici care îi produc o suferinţă cât mai mică pacientului, asigurându-i în acest mod cel mai solid rezultat, adică rata cea mai mică de recidivă a simptomelor. Alegerea metodei optime de tratament este făcută în urma unei vaste experienţe internaţionale şi a datelor din studiile publicate în revistele de specialitate, aceste metode fiind R.B.L şi I.R.C.

Clinica Laurus Medical Galaţi foloseşte doar aparatură medicală de ultimă generaţie. Astfel, tehnicile abordate reprezintă o alternativă de preferat, în locul metodelor chirurgicale clasice. Aceste tehnici alternative nu sunt dureroase, iar miile de pacienţi care au trecut pragul clinicii pot confirma eficacitatea lor.

De-a lungul celor 16 ani de existenţă în România, Laurus Medical a venit în ajutorul pacienţilor cu terapii şi aparatură unică în ţară, precum laserul cu fascicol de 360 de grade, UGFS, tratamentul combinat complex al hemoroizilor şi MBST. Clinica îşi îmbunătăţeşte în mod continuu serviciile şi metodele de tratament.

Laurus Medical este membră a grupului Euromedic International Investments, furnizor de servicii medicale în Europa Centrală şi de Est, cu peste 141 de clinici în 14 ţări.

Clinica se află pe strada Columb nr. 100, telefon (0236) 318.888.

(P)

Citit 7700 ori Ultima modificare Luni, 06 Iulie 2015 19:45