APEL UMANITAR: Să îi dăm o şansă la viaţă unui tânăr de 25 de ani!

APEL UMANITAR: Să îi dăm o şansă la viaţă unui tânăr de 25 de ani!
Evaluaţi acest articol
(31 voturi)

Constantin Sîrbu are doar 25 de ani, dar se luptă de trei ani cu o boală numită Limfom Hodgkin cu Scleroză Nodulară stadiul IV B (cancer limfatic).

La 22 de ani, dintr-odată, a acuzat dureri foarte mari la plămâni, respira din ce în ce mai greu şi slăbise foarte mult într-un timp scurt. În urma internării la Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC) şi a numeroaselor investigaţii a devenit suspect de sarcoidoză.

După investigaţiile făcute în spitalul gălăţean, Constantin a ajuns în Bucureşti, la Spitalul Militar de Urgenţă „Carol Davila”, la secţia Chirurgie Toracică, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru a preleva o biopsie, în urma căreia a fost diagnosticat cu cancer limfatic în stadiul III B.

Şocat de rezultat a dus biopsia şi la Institutul Clinic Fundeni, unde, din păcate, i-a fost confirmat diagnosticul.

Timp de trei ani a urmat tratamentul cu chimioterapie la Spitalul Militar de Urgenţă „Carol Davila”, radioterapie la Spitalul Judeţean „Sf. Andrei” Galaţi şi patru cure de chimioterapie la Institutul Clinic Fundeni. În urma tratamentului au apărut complicaţii grave, iar doctorii au hotărât să îi facă un autotransplant cu celule stem.

După patru luni de la transplant, tânărul a aflat în urma intervenţiilor că are cancer în stadiul IV, iar boala s-a răspândit inclusiv la oase.

Singura şansă de supravieţuire pentru Constantin este un tratament pe care îl poate urma la o clinică din Italia, unde doctorii i-au spus că are şanse de 95 la sută şanse de supravieţuire. Este vorba de nişte cure de imunoterapie care ajung la 60.000 de euro, bani pe care îi este imposibil să îi obţină din resursele proprii timp de o lună.

Cei care îşi doresc să îi întindă o mână de ajutor o pot face donând bani în contul deschis pe numele său, Constantin Sîrbu: RO12BRDE180SV55992111800.

Orice sprijin contează. Tuturor celor care pot ajuta, le mulţumim anticipat şi le dorim să li se întoarcă fapta bună, înmiit.

Citit 45985 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2023 06:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.