APEL UMANITAR: Ajută-l pe Costel să trăiască!

APEL UMANITAR: Ajută-l pe Costel să trăiască!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Au trecut două săptămâni de când am redactat primul articol despre tânărul gălăţean Constantin Sîrbu, în vârstă de 25 de ani, care suferă de cancer limfatic în ultimul stadiu şi care are nevoie în continuare nevoie de ajutorul nostru, pentru a strânge suma de 60.000 de euro necesari pentru tratamentul în Italia, oraşul Udine.

Costel, cum îi spun prietenii, luptă în fiecare zi pentru a supravieţui. În urmă cu câteva zile, el a mers la Spitalul Fundeni din Bucureşti, pentru a face o serie de analize care să îi completeze fişa medicală necesară pentru intervenţia din Italia. Medicii i-au spus că are şanse mari de vindecare, însă analizele arată că boala avansează într-un ritm violent şi că este nevoie de tratament cât mai repede posibil. Din nefericire, Casa de Asigurări nu îi poate deconta suma necesară pentru intervenţia din Italia.

„Mă simt mai slăbit în ultimul timp, dar şi mai nervos. Simt că nu mai am putere sau răbdare. Deseori spun că nu mai vreau să lupt, că am obosit, dar apoi realizez cât de mult îmi doresc să trăiesc. E dureros să mă privesc în oglindă, să văd cum slăbesc de la o zi la alta şi să nu pot dormi noaptea cu gândul că nu voi reuşi să fac tratamentul. Le mulţumesc tuturor pentru ajutorul oferit!”, mi-a mărturisit tânărul.

Sâmbătă, 25 iulie, Constantin Sîrbu va pleca la clinica din Italia pentru a efectua o nouă serie de teste şi analize necesare începerii tratamentului salvator. Va face analizele şi chimioterapie, în speranţa că boala va mai stagna şi va mai câştiga timp pentru a strânge cei 60.000 de euro.

Timpul a devenit acum cel mai mare duşman al lui său. Dacă nu va începe cât de curând acest tratament, şansele sale la viaţă se vor diminua. Fiecare minut care trece îl împovărează, însă mai are puterea să spere.

Noi suntem singurii care îl putem ajuta, chiar şi printr-o sumă mică de bani. Să ne gândim că oricând noi sau un apropiat am putea trece prin această situaţie dramatică.

Pentru viaţa lui Constantin puteţi dona bani în următoarele conturi: CONTUL EURO RO06BRDE180SV00114411800 sau în lei RO12BRDE180SV55992111800. Ambele conturi sunt pe numele Constantin Sîrbu. De asemenea, puteţi face donaţii şi prin PayPal, la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 2192 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2023 06:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.