Pompierii gălăţeni, învinşi de vasluieni la concursul de competenţe

Pompierii gălăţeni, învinşi de vasluieni la concursul de competenţe
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Reprezentanţii ISU Vaslui vor reprezenta zona la Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă

Etapa zonală a competiţiei în care pompieri din toată ţara sunt chemaţi să îşi demonstreze tacticile de luptă şi abilităţile de intervenţie s-a încheiat nu foarte bine pentru pompierii gălăţeni. Concursul intermediar, susţinut pe stadionul "Dunărea" în perioada 29 – 31 iulie, şi la care au participat cinci echipe, respectiv ISU Vaslui, ISU Brăila, ISU Vrancea, ISU Buzău şi ISU Galaţi a arătat punctele forte şi cele slabe ale competitorilor.

Echipele, formate din câte opt militari şi conducătorii de lot, au avut de parcurs patru probe : „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe distanţa de 100 metri”, „Realizarea dispozitivului de intervenţie”, şi „Ştafeta 4×100 metri”. Ultimele două au fost decisive pentru realizarea clasamentului final şi desemnarea echipei care va reprezenta zona la faza naţională. Echipa ISU Vaslui a adunat cele mai multe puncte, învingându-şi contracandidatele. Galaţiul a trebuit să se mulţumească cu titlul de cea mai bună echipă de intervenţie.

"Proba de realizare a dispozitivului de intervenţie la pompă a fost câştigată de echipa ISU Galaţi. Această probă, care simulează situaţii de luptă reale, este cea mai dificilă şi ne mândrim că am fost cei mai buni", a punctat mr. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Citit 748 ori Ultima modificare Vineri, 31 Iulie 2015 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.