Să-l AJUTĂM pe Costel să trăiască!

Să-l AJUTĂM pe Costel să trăiască!
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Tânărul gălăţean Constantin Sîrbu, în vârstă de 25 de ani, suferă de cancer limfatic în ultimul stadiu. În urma ultimelor analize făcute la Bucureşti, a fost nevoit să plece de urgenţă în Italia pentru a începe noi investigaţii, sperând că boala va fi mai blândă şi va avea suficient timp să strângă banii pentru tratamentul necesar.

Momentan am aflat că în urma primului control făcut medicul i-a trimis ultima biopsie la un centru din Bologna pentru o reexaminare. De asemenea, Constantin a aflat exact în ce constau tratamentele pe care trebuie să le urmeze. Este vorba de un citostatic experimental care dă foarte repede randament, iar mai apoi va avea nevoie de un donator de celule stem pentru a-i creşte imunitatea şi pentru a face faţă tratamentului.

Constantin a fost programat marţi, 4 august, la un nou control la Udine, unde urmează să i se refacă o mare parte din analize.

Până în momentul de faţă Costel, aşa cum îi spun prietenii, a strâns aproximativ 8.000 de euro, dar până la suma de 60.000 de euro mai este mult, iar timpul se scurge în defavoarea lui.

Reamintim că, pentru a-i oferi o nouă speranţă, cotidianul „Viaţa liberă”, prin Asociaţia Danube Media Center, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” şi „Carrefour” (sponsorizare) vor organiza un spectacol cu scop caritabil, în urma căruia sperăm să strângem o sumă de bani cât mai mare. Evident, aceasta depinde de ajutorul fiecăruia dintre dumneavoastră, orice sumă contează, orice gest înseamnă enorm. Spectacolul va fi realizat de tineri voluntari, care îşi doresc foarte mult să îi dea tânărului gălăţean încă o speranţă, un motiv în plus pentru a lupta.

Evenimentul va avea loc vineri, 14 august, începând cu ora 18,00, iar preţul unui bilet va fi de 10 lei. De asemenea, în sala de spectacol vor fi amplasate urne unde doritorii pot dona bani suplimentari.

Cei care nu pot ajunge la spectacol pot dona orice sumă de bani în continuare în ambele conturi deschise pe numele lui: RO12BRDE180SV55992111800 şi, în euro, RO06BRDE180SV00114411800, codul SWIFT al băncii fiind BRDEROBU.

Mulţumim din suflet Teatrului Dramatic „Fani Tardini” şi magazinului „Carrefour” pentru ajutorul oferit, dar şi celor care au donat până acum pentru Costel.

Citit 8959 ori Ultima modificare Duminică, 06 Decembrie 2015 20:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.