Primăria Galaţi NU a constatat abateri. TOALETELE ECOLOGICE sunt „curate” de-ţi mută nasul din loc

Primăria Galaţi NU a constatat abateri. TOALETELE ECOLOGICE sunt „curate” de-ţi mută nasul din loc
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Vom avea toalete ecologice cu autocurăţare "când vor exista disponibilităţi bugetare"


Primăria plăteşte nu mai puţin de 127.248 de lei pentru închirierea şi întreţinerea unor toalete ecologice care îţi mută nasul din loc. Nu numai că ţi-e scârbă să treci pe lângă ele, dar te ustură şi ochii, dacă îţi faci curaj să intri. În luna mai a acestui an, societatea Envirotech a câştigat contractul de închiriere şi de întreţinere a 80 de toalete ecologice, numai că partea de întreţinere nu prea se vede şi nici nu se simte.

„Conform contractului, firma care închiriază Primăriei municipiului Galaţi toaletele publice ecologice şi care se ocupă şi de mentenanţa acestora este obligată să le cureţe şi întreţină în bună stare zilnic, o dată pe zi”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Galaţi, Emanuela Turcu.

Cu toate că am primit sesizări în repetate rânduri despre mirosurile pe care le emană aceste toalete ecologice, cu toate că fiecare dintre noi simte pe pielea lui „parfumul natural”, Primăria ne transmite că „până acum nu au fost constatate abateri de la prevederile contractuale, deci nu s-au aplicat sancţiuni”.

Cât despre închirierea unor toalete ecologice publice cu autocurăţare, ca la Bucureşti, încă nu s-a pus problema, dar municipalitatea promite că „va fi luată în calcul, atunci când vor exista disponibilităţi bugetare”.

Potrivit Primăriei, în total, în municipiul Galaţi sunt 84 de toalete publice ecologice (4 aflate în proprietatea municipalităţii), care sunt amplasate în parcuri, locuri de agrement sau de promenadă, zone cu flux mare de trecători şi în alte locuri unde a fost necesară instalarea unor astfel de toalete (vecinătatea pieţelor, târgurilor etc).

Citit 2941 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2015 21:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.