Faţa… ANTITURISTICĂ a Galaţiului: Table ruginite, panouri cârpite

Faţa… ANTITURISTICĂ a Galaţiului: Table ruginite, panouri cârpite
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Cea mai importantă intersecţie din oraş, unde se leagă cartiere mari, cea de la "Ultimul leu", a ajuns… de doi lei, de tot râsul şi plânsul!

Dacă, în anii trecuţi, suportam din când în când câte o reclamă mare (la început, cele trei panouri mari aşezate în triungi au făcut reclamă, după revoluţie, la Coca Cola, care avea reclame mai mititele şi pe tot spaţiul verde din centrul străzii Brăilei), acum imaginile cu clădiri de patrimoniu ale Galaţiului s-au decolorat, s-au scorojit, au ruginit pe alocuri, una dintre feţe fiind chiar lăsată fără imagine cam pe jumătate din suprafaţă!

Au fost scoşi moşii care deveneau vizibili, prin aprinderea beculeţelor, iarna, unul rezistând multă vreme cu un ren şchiop.

E ruşinos să vedem mizeria asta, pentru că sunt puţini gălăţenii care nu trec zilnic peste această imagine a delăsării în oraşul lor! Până se vor găsi bani şi ceva imaginaţie pentru a ridica acolo ceva monumental şi elegant, o soluţie de compromis ar trebui găsită, cu alte imagini care să mai ţină măcar un an ori doi.        

Citit 2628 ori Ultima modificare Vineri, 09 Octombrie 2015 15:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.