Expoziţie cu licitaţie, în scop caritabil

Expoziţie cu licitaţie, în scop caritabil
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Asociaţia "Tinerii şi Viitorul" organizează luni, 16 noiembrie, în holul Universităţii „Dunărea de Jos”, începând cu ora 16,30, o acţiune caritabilă pentru victimele tragediei din 30 octombrie. La expoziţia cu licitaţie sunt invitate atât autorităţile publice locale, cât şi gălăţenii care vor să ajute victimele incendiului.

La manifestare şi-au anunţat deja participarea elevi şi studenţi din mai multe instituţii de învăţământ din judeţ. „Lucrările sunt făcute de oameni creativi, cărora le pasă de victimele din clubul „Colectiv”. Cei care doresc să expună orice fel de obiecte, pentru a fi licitate, se pot înscrie la expoziţie până sâmbătă, 14 noiembrie. Fondurile rezultate vor fi direcţionate către persoanele care au avut de suferit în urma incendiului”, ne-a declarat Ştefania Cojocaru, reprezentanta Asociaţiei „Tinerii şi Viitorul”.

Pictorii, realizatorii de obiecte handmade şi oamenii care inventează lucruri interesante îşi pot anunţa participarea la expoziţie la numărul de telefon 0740.418.177, persoană de contact Ştefania Cojocaru.

Citit 2406 ori Ultima modificare Duminică, 06 Decembrie 2015 20:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.